Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 22 november 2017 08:51

Griep, Michelle - Dwars door het vuur

Verwacht in februari 2018 Inhoud: Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten nadat ze zich de woede van een machtige hertog op de hals heeft gehaald. Ze reist af naar Amerika, maar het lukt haar niet om aan het werk te komen. De enige respectabele oplossing is een huwelijk. En dus ziet Eleanor zich gedwongen te trouwen met een man die ze niet kent, die in de wildernis woont, en van wie de dorpelingen fluisteren dat hij de doods van zijn eerste vrouw op zijn geweten heeft...
woensdag, 22 november 2017 08:48

Turansky, Carrie - Tot aan de wolken

Verwacht in Mei 2018 Inhoud: Engeland, 1909. Luchtvaartpionier James Grant maakt een noodlanding in de tuin van de rijke Isabella Grayson. Dit is het begin van een vriendschap. James wil Isabella's hart veroveren, maar weet dat haar vader een huwelijk nooit zal toestaan. Alleen als hij het klaarspeelt om met zijn vliegtuig het Kanaal over te steken, maakt hij misschien een kans.
woensdag, 22 november 2017 08:46

Frantz, Laura - De bestemming van Elisabeth

Verwacht in Mei 2018 Inhoud: Aan de vooravond van de Amerikaanse Revolutie wordt Elisabeth 'Liberty' Lawson in de steek gelaten door haar verloofde én wordt ze ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britten. Niemand wil haar meer helpen en ze staat voor een verschrikkelijke keuze: moet ze zich bij de radicale evolutionisten scharen of trouw blijven aan de Engelse wortels? En tegen welke prijs?
woensdag, 22 november 2017 08:43

Hedlund, Jody, Waar het geluk wacht

Verwacht in Maart 2018 Inhoud: Elise Neumann en haar twee zusjes hebben hun ouders verloren en staan op straat. Ze hebben geen idee hoe ze moeten overleven in het door een grote financiële crisis geraakte New York van 1850. Dan hoort Elise van de zogenaamde kindertreinen waarmee een hulporganisatie wezen naar het Westen struut; de jonge kinderen worden geadopteerd en de oudere kunnen werk vinden in de nieuwe stadjes die worden gebouwd langs het spoor. Elise voelt er niets voor om haar zusjes in de steekt te laten, maar ze ziet geen andere uitweg en stapt op de trein.
woensdag, 22 november 2017 08:41

Vogel Sawyer, Kim - Breng Maggie thuis

Verwacht in februari 2018 Inhoud: Hazel DeFord heeft nooit in het reine kunnen komen met de verdwijning van haar driejarige zusje Maggie, die spoorloos verdween terwijl de tienjarige Hazel op haar paste. Sindsdien wordt Hazel gekweld door schuldgevoel. Zeventig jaar later ontdekt Hazels kleindochter Meghan welk geheim haar oma al al hele leven met zich meedraagt. Mal Meghan kunnen achterhalen water met Maggie ie gebeurd?
woensdag, 22 november 2017 08:39

Loudin Thomas, Sarah - De gave van een kind

Verwacht in februari 2018 Inhoud: De jonge Henry is gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij een lieve, maar ietwat vreemde Mayfair, die een unieke gave heeft, en haar zus Margaret die hem mateloos irriteert. Ondanks hun verschillen geven beide zussen Henry weer nieuwe moed voor de toekomst.
woensdag, 22 november 2017 08:37

Blackstock, Terri - Ontsnapt

Verwacht in Mei 2018 Inhoud: Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slpen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat zelfs daar niemand te vertrouwen is. Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos; tot wie kunnen ze zich nog richten?
woensdag, 22 november 2017 08:34

Rivers, Francine - Het meesterwerk

Verwacht in April 2018 Inhoud: Hij is overdag een succesvolle schilder die alles heeft wat zijn hartje begeert: rijkdom, vrouwen, roem. 's Nachts is hij de roekeloze graffiti-artiest 'The Bird', zijn beruchte alter ego dat zijn cariere te gronde kan richten. Zij is een ongetrouwde moeder met haar eigen issues die hem met tegenzin assisteert. En ze is de enige die ziet hoe alleen hij is. Een onverwacht liefdesverhaal dat je eraan herinnert dat God zelfs de meest gebroken personen een plek geeft in een prachtig, imperfect meesterwerk.
dinsdag, 21 november 2017 20:58

Heitzmann, Kristen - Hier voor jou

Verwacht in april 2018 Inhoud: Alexis Murphy - Exi voor vrienden - gaat trouwen. Ze hoopt dat Grace Evangeline (Uit 'Ik wist het wel') de bruiloft wil organiseren. Maar Grace heeft zo haar twijfels bij Exi's verloofde. En wanneer Exi de knappe maar getroebleerde acteur Bo Corrigan ontmoet, is er meteen een sterke aantrekkingskracht tussen hen...
dinsdag, 21 november 2017 20:56

Grandia, Marianne - Onder Zijn vleugels

Verwacht in April 2018 Inhoud: Riemke ontdekt dat ze ernstig ziek is. Het nieuws heeft niet alleen een grote impact op haar gezin en toekomst, ook haar oude angst voor God laait weer op. Wat als God haar niet geneest? Wat zegt dat dan over Hem? En over haarzelf?
dinsdag, 21 november 2017 20:52

Kingsbury, Karen - Met open armen

Verwacht in februari 2018 Inhoud: Deze standalone draait om jeugdvrienden Faith en Jordan. Faiths leven verloopt gladjes, terwijl Jordan veel pech heeft. Na het verlies van zijn moeder, een opname in een pleeggezin en de vervreemding van zijn zusje, is Jordan zijn geloof verloren. Als volwassene zit hij nog steeds vol woede en spant hij een rechtszaak aan om een Jezusbeeld te laten verwijderen uit een park in zijn woonplaats. Hij komt daarbij lijnrecht tegenover Faith te staan. Kan zij hem weer hoop geven?
dinsdag, 21 november 2017 20:44

Hauck, Rachel - De bruidswinkel

Verwacht in Maart 2018 Inhoud: Rondom een oude bruidswinkel weeft Rachel Hauck de verhalen van twee verschillende vrouwen. Cora Scott erft de winkel in de jaren dertig en wacht intussen met smart tot ze zelf ten huwelijk wordt gevraagd. Meer dan tachtig jaar later wordt de winkel heropend door Haley Morgan, die rouwt om de dood van haar beste vriendin. Eén ding hebben hun verhalen gemeen; de bruidswinkel doet dromen herleven.
Pagina 1 van 3

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.