Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 20 maart 2023 11:47

Foekens, Simone - Het roer om

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

In 'Het roer om' van Simone Foekens erft Christine een enorm geldbedrag en ze besluit haar leven om te gooien. Ze neemt ontslag, verhuist naar Twente en begint in een een oude boerderij een bed and breakfast. De zaken lopen al snel goed en ze gaat een samenwerkingsverband aan met Jochem, de eigenaar van een restaurant. Naast het gezelschap van Jochem heeft Christine het meer dan druk met al haar kleurrijke B&B-gasten.

Waardering:

Nadat ze een erfenis krijgt, besluit Christine dat het tijd is voor iets nieuws. Ze zegt haar baan op en koopt een boerderijtje waar ze een bed en breakfast begint. Totaal iets anders dan het werk dat ze altijd gedaan heeft. De vrijheid die haar nieuwe leven met zich meebrengt, doet haar goed. Ze gaat een prettige samenwerking aan met Jochem, de eigenaar van het restaurant in het dorp.
Haar meest trouwe gast is Rupert, haar voormalige baas. Soms lijkt het alsof hij meer van Christine verlangt dan alleen vriendschap. Het is de vraag of Christine dat wil. En of ze hem zou verkiezen boven Jochem!
Je leest ook over Christines vriendin Roos die samen met haar zoontje bij Christine intrekt nadat haar man vreemd is gegaan. Er volgt een weg van herstel maar het is de vraag of een nieuwe start mogelijk is.
Zo gebeurt er van alles in en om Christines leven. Dit vlot geschreven verhaal heb je dan ook zo uit!
Simone Foekens heeft met haar vaardige pen weer een gezellige familieroman geschreven waar menige liefhebber van zal genieten!

Gegevens:

Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN: 978920548099
Aantal pagina's: 222
Prijs: € 17,50
Prijs e-book: € 17,99
Uitgave: oktober 2022

Lees 75 keer
Meer in deze categorie: « Ven- van der, Ria - Op afstand
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.