Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 15 juni 2011 22:16

Clark, Mindy Starns - De roep van het moeras

Geschreven door
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Inhoud:

Miranda Miller is getrouwd, heeft een dochtertje en werkt als restaurateur van kunstwerken. Maar ze is een vrouw zonder verleden. Op haar vijfde werd ze door haar tante weggehaald uit de staat Louisiana, en ze herinnert zich niets van haar kindertijd. Nu roept het drassige water van bayou haar terug - en maakt herinneringen los waar ze jarenlang geen weet van had.

Aan het sterfbed van Willy Pedraux, huismeester van het familielandgoed in Louisiana, krijgt Miranda verbijsterend nieuws te horen. Ze besluit een tijdje in haar geboorteplaats door te brengen om eindelijk antwoord te vinden op de vraag die ze zo lang heeft verdrongen: wat heeft zich vroeger nu écht afgespeeld? Maar iedere ontdekking leidt weer tot nieuwe raadsels en voor Miranda het weet, raakt ze verwikkeld in een web van familiegeheimen, oude schatten en nieuwe vijanden.

Waardering:

Een spannend boek dat lekker weg leest.
Zoals altijd weet Mindy Starns Clark een gevoel van spanning op te roepen in bijna het hele boek.
Je weet tot het einde toe niet wie nu de moordenaar van Willy is, wat de geschiedenis van Miranda is en wat en waar het geheim van Willy is.
Het christelijke vind ik er wat “aan geplakt”. Aan het einde komt het aan de orde, maar de werkelijke beleving mis je.

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
368 blz.
ISBN 9789029796286
Prijs € 19,95

Lees 2347 keer Laatst aangepast op woensdag, 06 februari 2013 17:17
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.