Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 23 oktober 2010 12:03

James, Steven - Het paard

Geschreven door
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Patrick Bowers deel 3. Hiervoor kwamen De Pion en De Toren

Inhoud:

Als het aan Steven James ligt, maakt hij het hele schaakbord af met zijn thrillerserie over FBI-agent Patrick Bowers. Fans kunnen hun hart ophalen met alweer het derde deel, want nu is er Het paard. En wie denkt dat James slechts een kunstje herhaalt, komt bedrogen uit....

Met zijn eigenwijze aanpak zet Patrick Bowers de strijd voort naar de gevaarlijkste criminelen van het land. Maar wanneer hij ontdekt dat een seriemoordenaar het op hém heeft gemunt, zijn de rollen ineens omgedraaid. 
Want ‘John’ alias Giovanni rust niet voor hij zijn doel heeft bereikt. Nooit eerder stond er zoveel op het spel als nu, en dat terwijl Patricks privéleven net in rustiger vaarwater is beland. De band met zijn stiefdochter Tessa wordt steeds hechter, en er lijkt iets moois op te bloeien tussen hem en zijn collega Lièn-Hua. Wie heeft er belang bij hem persoonlijk zo hard te raken? In een moordend tempo moet hij het antwoord op die vraag zien te vinden. En de lezer jaagt met hem mee. 

Waardering:

Dit is echt een superspannend boek! Iemand heeft het op Patrick zelf gemunt en het blijft tot het einde onduidelijk wie dat is. Als het eenmaal duidelijk wordt is het ook nog erg spannend. Je moet wel goed tegen lijken en martelen kunnen, want dat komt regelmatig voor in dit boek.

Ondertussen gaat het verhaal ook over Patricks stiefdochter die op zoek gaat naar haar vader.
Het is leuk dat Steven James personen uit de vorige boeken terug laat komen. 

Dit boek is een deel van een serie, maar ook goed los te lezen.

Gegevens:

Uitgeverij Kok
447 blz.
ISBN 9789043517867
Prijs: € 22,50

Lees 2399 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 16:44

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 21 september 2011 00:33 Geplaatst door Marga

    Geweldige serie!
    Je leest het zo uit, moest eerst even inkomen bij het 1e deel, maar daarna wil je ze allemaal lezen, vind het echte aanraders! Lekker spannend en verrassend tot aan het eind!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.