Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 22 juli 2010 11:48

Jacobsen, Clay - Misdaad en Media. Deel 1 - Zwijgplicht

Geschreven door
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Serie Misdaad en Media. Deel 1. Deel 2 heet Machtswoord, deel 3 Duivelsplan

Inhoud:

Wade Bennett heeft het helemaal gemaakt: een populaire talkshow, een lieve vrouw - maar hij kiest voor de dood. Op de top van zijn carrière en geluk, berooft deze succesvolle man zichzelf van het leven. Maar waarom?
In deze bloedstollende thriller blijkt dat er achter een gesloten zelfmoordzaak een intrigerend plot van dekmantels, manipulatie en moord schuil gaat. Zelfs Wades beste vrienden zijn verdacht wanneer jaloezie en persoonlijke conflicten een rol blijken te spelen.
Als Rick Treadway, een werkloze regisseur en een christen die worstelt met zijn geloof, verstrikt raakt in een web van beschuldigingen, beseft hij dat er maar één manier is om de waarheid te ontmaskeren: hij moet het belastende interview zien te vinden. 

Waardering:

Door de moord aan het begin is het boek meteen spannend. Het leest prettig. Ik vond het leuk om ook eens te lezen over de gang van zaken achter de schermen bij shows. Over wat regisseurs e.d. allemaal doen.
Het viel me op dat er verschillende mensen in dit boek zijn die net christen zijn geworden en het moeilijk vinden om daarvoor uit te komen. Het is mooi om te lezen dat ze groepen hebben gevormd waarin ze samen Bijbelstudie doen en elkaar bemoedigen.
Alhoewel dit een serie is, kun je ze goed los van elkaar lezen.

Gegevens:

336 pag.
Uitgeverij Barnabas Jongbloed

 

Lees 2187 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 17:02
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.