Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 31 maart 2010 14:22

Chitwood, Chuck - Jobstijding

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

 

Inhoud:

Een advocaat verliest op één dag alles wat hem lief is. Alles in hem schreeuwt om wraak...

Charlie Herrigan vestigt de aandacht van het prestigieuze advocatenkantoor waar hij werkt op zich als hij een miljoenenzaak wint. Het geld stroomt binnen en hij maakt een goede kans partner te worden. Een jaloerse collega draait hem echter een loer en als gevolg daarvan verliest Charlie zijn baan. Daarmee heeft hij de bodem van zijn ellende nog niet bereikt, want als hij op een dag thuiskomt, is er een aanslag op zijn vrouw en dochtertje gepleegd die ze niet overleven... Charlie is op één dag alles kwijtgeraakt.
Vasthoudend als een terriër bijt hij zich in het spoor van de moordenaars van zijn gezin. En als de gelegenheid zich voordoet om zich in een juridische strijd te wreken op het kantoor dat hem op straat zette, is Charlie vastbesloten dat proces te winnen.

Waardering:

Wow, wat een prachtig boek!! Charle Herrigan heeft het allemaal goed voor elkaar; hij staat op het punt miljoenair te worden en carriere te maken, heeft een fantastische vrouw en dochter... het lijkt niet stuk te kunnen gaan.
Maar in één dag kan er veel veranderen.
Hartverscheurende gebeurtenissen volgen elkaar op. Maar ondanks alle tegenslagen gaat Charlie weer een gevecht aan om het recht te laten zegenvieren.
Het verhaal heeft je meteen te pakken, je leest het boek in één ruk uit. Super!!

Lees 2284 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:44
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.