Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 11 maart 2010 07:37

James, Steven - De toren

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

 

Inhoud:

Was de spanning al te snijden in De pion, in De toren gaat James nog een stap verder. Opnieuw wordt FBI-agent Patrick Bowers meegetrokken in een dodelijk web van intriges dat de lezer naar adem doet happen. 

Op weg naar San Diego neemt Bowers zich stellig voor de pyromaan te pakken die de stad onveilig maakt en daarna eindelijk tijd door te brengen met zijn immer sarcastische stiefdochter Tessa. Maar voordat hij het weet, bevindt hij zich met collega’s Ralph en Lièn-Hua in een race tegen de klok om een levensgevaarlijke crimineel een halt toe te roepen. De branden blijken nog maar het topje van de ijsberg, want langzaam ontrafelt zich een opzienbarend plan rondom het meest schadelijke biowapen ooit.

Waardering:

Weer een hele goede thriller van Steven James over Patrick Bowers. Het is leuk om te lezen hoe het verder gaat met Patrick, zijn stiefdochter Tessa en collega Lién-Hua. Het verhaal heeft je meteen te pakken, je gaat mee in de jacht op de pyromaan.
Knap geschreven met een complot waaaraan je als lezer nooit zou denken.

Lees 2406 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 20:01
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.