Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 09 maart 2009 21:57

Wright, Sally S. - Trots en Tragedie

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Inhoud:

Jonathan MacLean wordt levenloos aangetroffen op het verlaten strand van Holy Island, voor de Engelse kust. Er lijkt sprake te zijn van een natuurlijke doodsoorzaak. Maar één detail klopt niet. Lord Chisholm, de kasteelheer van Balnagard Castle, schakelt Ben Reese in, een privé-detective. Het spoor van aanwijzingen leidt naar adellijke families en oude landgoederen in Schotland. Ben gaat de mogelijke motieven na van een toenemend aantal verdachten - een louche koopman, een mislukte secretaris, een kerkenraadslid dat een conflict had met Jonathan, een aristocraat die niet tevreden is met wat hij al bezit, een geesteszieke die geobsedeerd is door wraak. Voordat Ben kan bewijzen wat hij vermoedt, slaat de moordenaar opnieuw toe.

Waardering:

Een spannend boek, een echte detective.
Vooral omdat er nog een moord wordt gepleegd is het nodig de moordenaar zo snel mogelijk te vinden. Maar het blijft tot het einde toe spannend.
Lees 2413 keer Laatst aangepast op vrijdag, 15 februari 2013 23:50
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.