Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 03 maart 2009 22:26

Hunt, Angela Elwell – De waarheidspreker

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

Devin Sloane is rijk, machtig, en volledig beheerst door één krankzinnig ideaal: hij wil de volmaakte mens creëren. Daarvoor gebruikt hij het DNA van een man uit de ijstijd, onaangetast door eeuwen van zonde en lichamelijke verzwakking.Het enige wat hij nog nodig heeft is een geschikte moeder, en die vindt hij in Lara Godfrey.
Maar zonder dat zij het weet... Lara's man Michael is een half jaar geleden aan kanker overleden. Ze besluit gebruik te maken van de mogelijkheid om alsnog zwanger van hem te worden.

Alles lijkt goed te gaan, tot ze tijdens de zwangerschap een afschuwelijke ontdekking doet. Iemand is erop uit haar kind na de geboorte te ontvoeren. Met hulp van haar buurman Connor probeert ze wanhopig uit de klauwen van Sloanes machtige organisatie te blijven, maar het lijkt een onmogelijk gevecht.

Nog ingewikkelder wordt het, als haar zoontje inderdaad heel bijzonder blijkt te zijn: hij kan geen onwaarheid verdragen...

Waardering:

Het is Angela Hunt gelukt om weer een uniek verhaal te verzinnen. Heel origineel!
Spannend boek dat je helemaal in je greep houdt.
Lara vertrouwt op God en hij helpt haar. Het is interessant om te lezen hoeveel invloed de genen van de ijsman hebben. Tegelijkertijd besef je dat het niet kan.
Lees 5863 keer Laatst aangepast op zaterdag, 18 augustus 2018 11:04

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 27 juni 2012 16:46 Geplaatst door Lady Vadeste

    In het begin moest ik wel echt in het verhaal komen. Maar wat een mooi boek is dit! Vol verrassende wendingen.
    Ook het onderwerp is iets waar je niet vaak wat over leest.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.