Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 03 oktober 2022 16:33

Martin, Charles - Een weg door vuur en water

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Serie Murphy Shepherd deel 2. Hiervoor kwam "Waar de wereld in de oceaan valt"

Inhoud:


In ‘Een weg door vuur en water’ van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn carrière van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy’s bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden…

Waardering:


In dit boek gaat Murphy Shepherd opnieuw de strijd aan met slechteriken die kinderen en meisjes tot (seks)slaven maken. Maar de strijd wordt persoonlijker als hij zelf aangevallen wordt op zijn eigen terrein. Wie zit er achter die aanval en is hij een gevaar voor anderen?
Dat laatste blijkt wel zo te zijn als de aanvallers zo ver gaan dat ze zijn vrouw, dochter en stiefdochter meenemen. Met zijn uiterste krachten gaat hij achter hen aan en probeert hen te redden.
Een heel spannend boek, dat hier en daar wel wat te veel van het goede is. Murphy lijkt op een superheld die (bijna) altijd overleeft.

Gegevens:


Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029732222
Aantal blz 368
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 12,99

Extra:

Lees het leesfragment
Lees 158 keer Laatst aangepast op maandag, 03 oktober 2022 16:37
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.