Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 07 februari 2009 16:26

Maier, Paul - Het Ramadocument

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Inhoud:

RamaJonathan Weber, een briljante bijbelwetenschapper, wordt ontboden bij de paus. Hij krijgt de kans  om de archieven van het Vaticaan te onderzoeken en daar wordt hij geconfronteerd met een verontrustende ontdekking. Hij komt met veel vragen te zitten en vertrekt naar Israel om daar mee te werken aan een veelbelovende, archeologische opgraving bij de plaats Rama.
Na enige tijd stuit hij op een unieke vondst, waarmee de droom van iedere archeoloog voor hem werkelijkheid lijkt te worden.
Dan ontdekt hij een brief en de droom verandert op slag in een nachtmerrie. De hele archeologische wereld komt op z’n kop te staan. Dit Ramadocument brengt niet alleen de archeologen in rep en roer; de wereld en haar religieuze leiders eveneens.
Jonathan gaat op zoek naar meer gegevens, samen met de eigenzinnige Shannon Jennings, dochter van de internationaal befaamde archeoloog Austin Jennings.
Ofschoon hun leven daarbij gevaar loopt, laten ze zich niet tegenhouden. Maar er rijzen echter steeds meer vragen...

Waardering:

Een uiterst boeiend boek dat je niet zomaar weglegt. Hoewel het in het begin een beetje langdradig is, blijf je lezen als de spanning erin komt. Het zet de lezer op scherp vanwege het bizarre plot.

Lees 1910 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.