Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 29 januari 2009 20:23

Pence, James - Blind vertrouwen

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(4 stemmen)


Inhoud:

Thomas Kent leidt een teruggetrokken bestaan op een landgoed in Texas, met zijn herdershond Gumbo. Op een avond vindt hij een merkwaardig e-mailtje in zijn in-box. Denk aan je belofte. Uiterst belangrijk pakketje komt om 8.30 aan op vliegveld. Moet afgehaald! Laat me asjeblieft niet vallen. Het leven van mijn kinderen staat op het spel! Hij verwijdert het gedachteloos. Al die spam ook tegenwoordig. Dan blijkt er ook een bericht op zijn antwoordapparaat te staan. Thomas hoorde veel achtergrondgeluiden – daar bovenuit iemand die hijgend naar adem snakte en toen stamelde: ‘Red… mijn… kinderen…’. Thomas besluit de berichten serieus te nemen. Op het vliegveld blijkt het pakketje wel een heel ongebruikelijke inhoud te hebben, en voor hij het weet raakt Thomas betrokken bij de schokkende praktijken van een gevaarlijke religieuze sekte. Hij moet vechten voor zijn leven – en voor het leven van een gezin dat hij niet kent.

Waardering:

Een boeiende thriller met veel actie! Het boek houd je van het begin tot eind vast door de spannende gebeurtenissen die erin voorkomen.

Lees 2307 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 16:31

1 Reactie

  • Reactielink zaterdag, 31 januari 2009 12:03 Geplaatst door Jolanda Bot

    Inderdaad een hele spannende thriller. Apart onderwerp ook, over een sekte.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.