Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 29 augustus 2014 08:01

James, Steven - De koning

Geschreven door
Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Patrick Bowers - deel 6

Inhoud:

In De Koning van Steven James zint een ontsnapte moordenaar op wraak. De koning is een nieuw deel in de bloedstollende serie over FBI-agent Patrick Bowers.
FBI-agent Patrick Bowers bouwt samen met zijn verloofde en zijn stiefdochter in alle rust aan hun gezamenlijke toekomst. Maar dan ontsnapt een seriemoordenaar die Patrick ooit heeft opgepakt. Deze misdadiger kan maar aan één ding denken: zijn diepe haat voor Patrick Bowers. Patrick wordt meegesleurd in een radeloze zoektocht naar de twee vrouwen die hem het meeste lief zijn, terwijl hij ondertussen een internationale samenzwering moet tackelen om een grootschalige terroristische aanval te voorkomen.

Waardering:

Het zesde deel in de serie over FBI-agent Patrick Bowers. En al is het het zesde deel, het verveeld zeker niet! Opnieuw een razend spannend verhaal!
Terwijl Patrick en Lién-hua zich voorbereiden op hun huwelijk, ontsnapt de seriemoordenaar Basque uit de gevangenis.
En hij slaat meteen toe... met als doel om Patrick te pakken. En dat lukt, als hij de vrouwen pakt die het dichtst naast Patrick staan.
Basque is een gruwelijke man, dat weten we ook uit vorige delen in de serie. Patrick en hij zijn goed aan elkaar gewaagd en dat maakt het verhaal weer spannend.
Een tweede verhaallijn die door het boek loopt, lijkt niets met de situatie te maken hebben, maar beide verhalen vallen aan het einde toch samen.
Een bijzonder figuur in deze serie blijft Patricks stiefdochter, Tess. Haar rake opmerkingen en soms vreemde ideeën geven iets luchtigs aan het boek.
Uit het laatste hoofdstuk blijkt dat dit deel niet het laatste is van de serie. Ik kijk weer uit naar de volgende!

Gegevens:

Uitgeverij: Kok
ISBN: 9789043522861
Aantal pagina's: 414
Prijs: € 22.50

Lees 1967 keer Laatst aangepast op dinsdag, 16 september 2014 19:12
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.