Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 02 juni 2012 13:11

James, Steven - De dame

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Patrick Bowers - deel 5

Inhoud:

Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bowers een onderzoek in naar een dubbele moord in een afgelegen stadje in het noord-westen van Wisconsin: compleet niet de complexe zaak waar hij zich doorgaans in vastbijt. Maar dan stuit hij op een cybercomplot. Er lopen lijnen van spionagezaken uit de tijd van de Koude Oorlog naar de huidige spanningen in het Midden-Oosten.

Terwijl Bowers de kluwen ontwart, wordt hij in aanraking gebracht met oude, amper geheelde wonden uit zijn eigen verleden.

Waardering:

Opnieuw een spannend boek van Steven James over FBI'er Patrick Bowers. Je jacht op de grote moordenaar gaat verder. Hierover wordt in eerdere delen ook gesschreven. Maar Patrick wordt gezet op een andere zaak; twee moorden en een vermissing. Niet met de omstandigheden waarin Patrick gewend is, maar de zaakt blijkt een stuk complexer dan hij in eerste ogenblikken lijkt.
Patrick komt tijdens dit onderzoek weer in contact met zijn broer. 
Stiefdochter Tessa probeerd erachter te komen wat er mis gegaan is tussen de twee broers. 
Weer een boeiend, spannend boek in deze serie. Het is interessant om te lezen op welke details Patrick let bij zijn onderzoeken. Het blijft lang duister voor de lezer wie de dader is. Ik vond het boek iets minder spannend dan de andere delen uit de serie, maar evenwel is het een topper!

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve

ISBN: 9789153509688

Aantal pagina's: 464

Prijs: € 22,50

 

Lees 2041 keer Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 22:30
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.