Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 16 april 2012 20:13

Collins, Brandylin - Tot het uiterste

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

Inhoud:

Wie naar Janessa McNeil kijkt, ziet het perfecte plaatje: een liefhebbende man, een prachtige dochter, een goede gezondheid. Een leven waar anderen jaloers op zijn. Maar schijn bedriegt. 
Janessa's echtgenoot, Brock, is als vooraanstaand arts-onderzoeker verbonden aan Stanford University. Zijn vaste overtuiging dat de ziekte van Lyme niet werkelijk bestaat, zet een onbekende, verbitterde man aan tot wraak. Hij zal Brock eens laten voelen dat Lyme niet tussen de oren zit.

Waardering:

Het was even geleden dat er een boek van Brandilyn Collins in Nederland verscheen, maar ze is ondertussen wel doorgegaan met schrijven.
Dit is een spannend boek waarin de ziekte van Lyme een grote rol speelt.
Janessa wordt erg ziek. Via anonieme telefoontjes wordt haar verteld dat ze de ziekte van Lyme heeft. En dat is nu net de ziekte waarvan haar man, Brock, beweert dat deze niet bestaat. Brock gelooft dan ook dat Janessa doet alsof ze ziek is.
Voor Janessa een grote nachtmerrie, vooral wanneer er gedreigd wordt dat haar dochter ook besmet zal worden.
Halverwege het verhaal heb je als lezer wel een vermoeden wie de stalker van Janessa is. Haar verdenking naar Brock toe komt dan ook wat vreemd over, temeer omdat het ook niet erg goed onderbouwd is.
Verder een goed, spannend boek. Interessant is ook het stukje wetenschap over de ziekte van Lyme.

Gegevens:

Uitgeverij: VBK Media, kok
ISBN: 9789029709033
Aantal pagina's: 336
Prijs: € 19.95 

Lees 1914 keer Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 23:00
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.