Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 28 februari 2012 22:42

Mills, Diann - Tegenaanval

Geschreven door
Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Serie Vluchten of Vechten deel 3

Inhoud:

Al eeuwenlang trekt een oude Texaanse legende schatzoekers aan. Maar de schat heeft nog niemand rijk gemaakt – in plaats daarvan levert hij vooral gevaar op voor degene die hem najaagt. Ook nu zijn er dodelijke slachtoffers gevallen.
FBI-agente Bella Jordan groeide op in de omgeving en lijkt de aangewezen persoon om de serie moorden op te lossen.
Wat de FBI niet weet, is dat de ene verdachte een oude bekende van haar is – en de andere een grote aantrekkingskracht op haar heeft.

 

Waardering:

Weer een spannend boek in deze serie. Het verhaal staat helemaal op zich zelf, het boek kan dus goed los van de vorige delen gelezen worden.
Bella Jordan moet terug naar haar geboortestreek om een aantal moorden te onderzoeken. Daardoor wordt ze geconfronteerd met haar moeilijke verleden. De schrijfster vertelt de pijnlijke gebeurtenissen uit Bella’s jeugd in stukjes. Dat maakt je nieuwsgierig naar haar geschiedenis.
De overspringende vonken tussen Bella en Carr Sullivan maken het onderzoek lastig, omdat Carr één van de hoofdverdachten is.
De spanning, romantiek en sfeer maken dit een heerlijk boek om te lezen!

 

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
352 blz.
ISBN 9789029707510
Prijs € 19,95

Lees 1836 keer Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 22:49
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.