Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Print deze pagina
vrijdag, 09 januari 2009 22:26

Mynheir, Mark - Drakenklauwen

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Inhoud:

Drakenklauwen

Ruby, dochter van agent Tim Porter van de afdeling Wetshandhaving, is een goede student. Bij haar medestudenten vindt ze weinig aansluiting, totdat ze terechtkomt bij een studiegroep van topstudenten die de ideeën van dr. Walter Simmons bestudeert. Dr. Simmons is een succesvolle man. Zijn theorieën verenigen psychologische principes met de denkbeelden van New Age en zijn zeer populair op de universiteitscampus.
Maar wat de studenten niet weten, is dat wanneer ze zich voor zijn intensieve trainingsprogramma inschrijven, ze eigenlijk aansluiten bij een gevaarlijke sekte. Ook Ruby raakt in de greep van dr. Simmons.
Wanhoop om zijn dochter drijft agent Porter op zijn knieën. Hij zal tot het uiterste gaan om haar uit de klauwen van dr. Simmons te redden. Maar hoeveel tijd heeft hij nog?

Waardering:

Drakenklauwen is een spannend boek. Ruby Porter sluit zich zonder het te weten aan bij een sekte. Wanneer ze een bijbel in handen krijgt, komt ze er al lezende achter dat de leider niet de 'vader' is die zij zoekt.
Maar weggaan, kan zij niet...
Prachtig om te lezen hoe haar vader, agent Tim Porter, zijn uiterste best doet om zijn dochter terug te krijgen.

Extra info:

Mark Mynheir is detective bij de afdeling Moordzaken. Hij schreef artikelen voor Breakaway, een tijdschrift van de organisatie 'Focus on the Family'. Hij woont met zijn gezin in Florida.Lees 1847 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen