Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 22:18

Mynheir, Mark - Genadeslag

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:

Genadeslag

Dylan Jacobs is als vierjarig jongetje bij zijn moeder weggehaald om in een pleeggezin geplaatst te worden. Zes jaar later blijkt hij onvindbaar. Niemand lijkt te weten of hij nog in leven is. John Russell, leider van het politieteam in Melbourne, Florida, wordt belast met de taak het verdwenen pleegkind op te sporen. De gouverneur van Florida zet het team zwaar onder druk, maar alle sporen leiden slechts tot nieuwe ingewikkelde vraagstukken in plaats van antwoorden.

Wanneer een moordenaar vervroegd wordt vrijgelaten – een oude bekende uit Johns jeugd – wordt de zaak pijnlijk persoonlijk. John doet zijn uiterste best om de verschrikkingen uit zijn jeugd hermetisch af te sluiten, maar dan gaat zijn vrouw Mary zich ermee bemoeien. Vast van plan om hun kinderen te beschermen en haar echtgenoot te helpen, gaat ze op onderzoek uit. Al snel ontdekt ze dat de dingen die je niet weet, wel degelijk schadelijk kunnen zijn.

Waardering:

Een prachtige thriller die je niet zomaar aan de kant kunt leggen.
Twee situaties lopen door elkaar heen maar dit is niet verwarrend. In het boek zit een duidelijke boodschap over vergeving.

Extra info:

Mark Mynheir is detective bij de afdeling moordzaken. Eerder werkte hij bij de marine. Hij schreef artikelen voor ‘Breakaway’, een tijdschrift van de organisatie ‘Focus on the Family’. Met zijn gezin woont hij in Florida.

 

 

Lees 2264 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.