Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 16:31

Peretti, F. & Dekker, T. - Het huis

Geschreven door Saskia Schouten
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Het huisIn deze thriller stranden Jack en Stephanie in de bossen van Alabama met zware autopech. Omdat  er geen bereik is via het mobiele netwerk, besluiten ze hulp te zoeken. Ze komen terecht bij een imposant huis.  Er lijkt niemand aanwezig te zijn tot ze Randy en Leslie tegenkomen die evenals zij gestrand zijn.
Er gebeuren allerlei vreemde dingen in het huis als ze op zoek gaan naar een telefoon, eten en een slaapplaats. Ze komen personeel  tegen waarvan ze eten krijgen, maar later blijken het vijanden te zijn die hen met wapens te lijf gaan. Ze proberen te vluchten maar de vluchtwegen worden afgesloten door allerlei afschrikwekkende dingen en gebeurtenissen.

Waardering:

Er wordt veel strijd geleverd in dit boek.  Veel macabere en lugubere dingen komen er in voor. Je vraagt je in eerste instantie af of het een christelijk boek is, maar op het eind blijkt dat het Licht het wint van het duister. Toch blijf ik wel met wat vragen zitten; de duistere voorvallen worden niet allemaal op het eind verklaard wat meestal wel het geval is met thrillers. Het is wel vlot geschreven en leest gemakkelijk.

Lees 1774 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

1 Reactie

  • Reactielink zaterdag, 18 april 2009 13:50 Geplaatst door Laurens de Waard

    Goed boek, de film ervan is ook strak.
    Toch blijft, zoals bovenstaand vermeld, het einde een beetje appart.
    Maargoed, tot de laatste bladzijde bleef het fijn om te lezen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.