Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zondag, 30 mei 2010 18:59

Bunn, Davis - Het goud van Herodes

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Inhoud:

Na de dood van haar opa ontdekt zijn kleindochter Storm dat hij de vindplaats kende van een schat uit de oudheid. Ze besluit zelf op zoek te gaan – maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.
Samen met schatzoeker Harry volgt handelaar in oude kunst Storm een spoor van aanwijzingen dat tot aan Cyprus leidt. Hun vermoeden dat het goud uit de Tweede Tempel van Herodes daar verborgen ligt, neemt met de dag toe. Maar er blijken meer kapers op de kust te zijn…


Waardering:

Wanneer je de cover van het boek ziet, denk je snel dat het een historische romans is. Maar dat is absoluut niet zo. Het verhaal speelt zich af in de tijd waarin we nu leven.
Storm erft van haar opa informatie over een schat uit de tijd van Herodes. Samen met twee anderen gaat ze hiernaar op zoek.
Het boek is spannend omdat er meer mensen zijn die in die schat geïnteresseerd zijn.
Het boek leest op een prettige manier omdat spannende, mooie en leuke momenten afgewisseld worden.

Lees 1687 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 17:11

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 09 oktober 2013 22:08 Geplaatst door Marga

    Dit is inderdaad een verhaal van nu!
    Soms moet je wel echt je aandacht erbij houden, door de vele dingen die gebeuren, maar wel de moeite waard. Een spannend boek om te lezen!!!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.