Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 09 juli 2009 21:38

Carmichael, Lammert & Lambert, David - De missie

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)


Inhoud:

David Eller werkt als zendeling in Venezuela. Hij is getrouwd met verpleegkundige Christie. Samen proberen ze dakloze kinderen in Caracas op te vangen. Maar voor David is dat niet genoeg... Het aantal straatkinderen groeit door de toenemende armoede en de onderdrukking van de Venezolaanse regering.

Als David in het openbaar ingaat tegen de regering, is hij zich er niet van bewust dat er gevaarlijke mensen meeluisteren - een revolutionair die op zoek is naar nieuwe rekruten. David komt in een nachtmerrie terecht die eindigt in een spel op leven en dood. Hij probeert met zijn vrouw en zoon het land te ontvluchten, maar de aanhangers van de corrupte dictator zitten hem op de hielen. Lukt het hem zichzelf en zijn gezin in veiligheid te brengen?

Waardering:

Prachtig boek!! David Eller werk zonder dit te beseffen mee aan een moordactie op de president. Hij brengt hierdoor zijn zichzelf maar ook zijn gezin en vrienden in gevaar.
Wie is er te vertrouwen in deze situatie en wie niet? Is iedereen wie hij zegt dat hij is?
Knap geschreven; pas op het allerlaatst heb je als lezer door wie nu wie is en wie aan welke kant staat.
Een aanrader voor iedereen die van spannende boeken houdt!

Lees 1977 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 21:02
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.