Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 18 augustus 2016 22:50

Kraus, Harry - Levenslicht

Geschreven door
Beoordeel dit item
(11 stemmen)

Inhoud:

 
Wanneer ambitie regeert en er zelfs levens worden opgeofferd voor maatschappelijke belangen, wanneer het kwaad wordt aanbeden: is er dan  iemand die iets tegen deze duistere praktijken durft te ondernemen?
 
Brad Forrest is een jonge, overwerkte chirurg die het riskeert om alles - inclusief zijn mooie vrouwen zijn jonge zoon - te verliezen om een droomstap  in zijn carrière te kunnen zetten. Web 
Tyson, oprichter en hoofd van het prestigieuze Crestview Women's and Children's Health Center, is hard op  weg om Surgeon General te worden - de hoogste positie in Amerika op het  gebied van gezondheidszorg. Tenzij openbaar komt wat er gebeurt in kamer 525 van het Crestview Women's and Children's Health Center ... 
 
Dan is er ook nog Lenore Kingsley, de rijke voorzitter van een groot farmaceutisch  bedrijf. 
 
Deze drie personen botsen in een vreemde keten van gebeurtenissen waarvoor ze zelf niet hebben gekozen en die ze geen van allen het hoofd  kunnen bieden. Wie is dan in staat om het verschil te maken?
 

Waardering:

 
Opnieuw een spannend boek van de hand van dokter Harry Kraus. In dit deel staat vooral onderzoek met embryos en infanticide (kindermoord) centraal.
 
Brad Forest is kinderchirurg in opleiding. Hij is bezeten van zijn werk en verwaarloosd zijn gezin ernstig. Als hij een baan aangeboden krijgt bij de hoogstaande dokter Web Tyson gaat hij daar op in. Maar hij weet niet welke praktijken Web Tyson stiekem uitvoert.
 
Lenore Kingsley is voorzitter van een farmaceutisch bedrijf. Zij wil graag onderzoek doen met embryo’s. Ze hoopt testen te kunnen gaan maken voor zwangeren, die aantonen of hun kind een aandoening heeft. Maar zij wil nog meer. En ze heeft een duistere baas …
 
Soms lijkt het boek wat over de top, maar het is erg boeiend en opent de ogen voor de gevaren van genetisch onderzoek. Het christelijk geloof neemt een mooie plaats in en de strijd tussen goed en kwaad wordt onderstreept. Weer een boeiend en goed boek over de medische wereld!
 

Gegevens:

 
Uitgeverij: De Banier
ISBN: 9789462786554
Aantal blz: 503
Prijs paperback: € 21,95 
Prijs e-book: € 15,99
Lees 1031 keer Laatst aangepast op donderdag, 18 augustus 2016 22:56
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.