Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 20 juli 2013 12:18

Vandenberg, W.S. - Dubbele dreiging

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Kan een FBI agent een dreigende terreuraanslag voorkomen?
Larry Jacobs is special agent bij de FBI en lijkt alles goed onder controle te hebben, zowel op zijn werk als thuis. Dan treft een reeks mysterieuze aanslagen de staat Georgia. In eerste instantie lijken dit losstaande incidenten te zijn, maar agent Jacobs weet wel beter. Hij wordt in een zaak getrokken die hem boven het hoofd lijken te groeien met als inzet onschuldige mensenlevens en dichter bij huis dan hij ooit voor mogelijk heeft gehouden. Zal Larry Jacobs zijn eigen gezin op de rails kunnen krijgen - en zijn eigen leven?

Waardering:

Een spannend boek! De aanslagen worden steeds heftiger. Wie zit er achter en waarom wordt Larry’s naam genoemd?
Ook in het gezin van Larry loopt het niet lekker. Doordat hij steeds minder met zijn gezin optrekt en niet meer naar de kerk gaat vervreemd hij van zijn zoon. Dat hij niet meer naar de kerk gaat, wordt erg vaak geschreven.
De gesprekken in het boek vind ik niet zo goed geschreven. Het lijkt me niet dat mensen zo tegen elkaar praten.
Doordat sommige Engelse woorden niet zo goed vertaald zijn (bijv. lieutenant) dacht ik dat het boek vanuit het Engels vertaald is in het Nederlands. Maar Vandenberg blijkt het in het Nederlands geschreven te hebben.
Het boek leest makkelijk. Niet alleen door het boeiende verhaal, maar ook door de iets grotere letters.

Gegevens:

Uitgeverij Merweboek
ISBN: 9789057871733
Aantal blz: 320
Prijs: € 18,90
Lees 1219 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.