Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 05 juli 2013 22:48

Rosenberg, Joel C. - Uur der waarheid

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

Israël heeft een aanval op Iran uitgevoerd en daarbij alle nucleaire bases uitgeschakeld. De Twaalfde Imam kondigt nietsontziende wraakacties aan. De president van de VS, William Jackson, dreigt een motie van de VN Vredesraad te steunen die de Joodse Staat scherpt veroordeelt. Intussen heeft CIA- agent David Shirazi als infiltrant in het Iraanse regime informatie onderschept waaruit blijkt dat twee Iraanse kernkoppen zijn veiliggesteld op een geheime locatie. Terwijl het gevaar op raketinslagen toeneemt en de machthebbers steeds vijandiger worden, moeten David en zijn team de kernkoppen zien te lokaliseren. Voordat zich een mondiale ramp zal voltrekken.

Waardering:

In het begin van dit boek zit je al meteen middenin een actiescène. En daar zit het boek vol mee!
Rosenberg laat je in het boek telkens switchen tussen de verhalen over verschillende personen. Als het bij de ene persoon net spannend wordt, lees je eerst over een andere. Daardoor is het erg boeiend en spannend!
Je leest als eerste over CIA-spion David en zijn team. Maar je leest ook de Israëlische president, de Amerikaanse president en de Mahdi (de twaalfde imam en een soort islamitische messias).
Ook in dit boek komen veel namen en personen voor, maar voorin is een handige lijst opgenomen. Daar kun je snel zien wie bij welk land hoort.
Het boek is het derde deel van een serie, maar kan eventueel los gelezen worden.
Een spannend actieboek, dat je niet makkelijk weg kunt leggen!

Gegevens:

Uitgeverij Mozaïek
ISBN: 9789023994398
Aantal blz: 452
Prijs: € 21,90

Extra:

Lees een leesfragment


Lees 1920 keer Laatst aangepast op vrijdag, 05 juli 2013 22:51
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.