Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 31 mei 2013 20:47

Thoene, Bodie en Brock - Reiken naar de sterren

Geschreven door
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

Inhoud:

Predikant Adam Wells verhuist met zijn gezin naar een duf plattelandsstadje, waar hij een nieuwe bediening heeft gekregen. Hij ziet het als zijn
laatste kans: zijn vorige twee gemeenten heeft hij op moeten geven door zijn rebelse dochter Anne. De zestienjarige Anne voelt zich wanhopig en
verward na deze derde verhuizing in minder dan vijf jaar. In haar nieuwe woonplaats komt ze in contact met Stephen, een vriendelijke jongen die langzaamaan haar vertrouwen weet te winnen. Maar ook hij kan niet voorkomen dat een groot geheim, dat het gezin Wells verbergt, dramatische gevolgen krijgt...

Waardering:

Het gezin van predikant Adam Wells heeft veel problemen. Anne heeft de nodige psychische problemen. Adam heeft een bizarre jeugd gehad en Maureens leven is gebaseerd op leugens. Dat zijn op zich al heel wat problemen bij elkaar voor een boek, maar ook de problemen van Kyle komen daar nog bij. Tussen neus en lippen door worden ook de problemen van Steven nog genoemd. Daarmee wordt het allemaal wat te veel. Dat is jammer, want het probleem van Anne had nog wel verder uitgediept kunnen worden.
Het is de schrijvers goed gelukt om lang verborgen te houden wat er allemaal precies aan de hand is. En als je dat dan eindelijk weet zit je meteen in een spannende gebeurtenis.
Daardoor blijft het boek de hele tijd boeiend.
Alhoewel er niet heel veel spanning in zit, is dit boek wel geselecteerd als toptitel in de maand van het spannende boek.

Gegevens:

Uitgeverij Barnabas
ISBN: 9789460730191
Aantal blz: 355
Prijs: € 12,95
Lees 2368 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.