Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 23 april 2013 06:55

Starns Clark, Mindy - Echo's van de Titanic

Geschreven door
Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Inhoud:


Kelsey Tates overgrootmoeder Adele heeft de ramp met de Titanic overleefd en is veilig in Amerika aangekomen. Daar is ze niet alleen doorgegaan met haar leven, maar ook behoorlijk succesvol geworden. Een paar generaties later is Kelsey de rijzende ster bij Brennan & Tate, het bedrijf dat Adele honderd jaar geleden heeft opgericht. 
 
Nu staat het bedrijf echter voor een vijandige overname en de oorsprong wordt ter discussie gesteld als er nieuwe feiten boven water komen over Adeles gedrag tijdens die tragische laatste nacht van de Titanic. Kelsey probeert het bedrijf te verdedigen en haar overgrootmoeder die ze altijd zo bewonderd heeft, maar de inzet wordt hoger als iemand uit haar nabije omgeving dood wordt gevonden en de politie niet wil zeggen of het zelfmoord was of moord. 
 

Kelsey moet hulp zoeken bij Cole Thornton, de man van wie ze ooit hield en die ze verloor vanwege haar mentaliteit om ten koste van alles succes te willen najagen. Ze onderzoekt mysteries uit het heden en verleden. Geholpen door Cole en versterkt door het geloof dat ze door haar carrière op een laag pitje had gezet, zet Kelsey een race tegen de klok in om haar familie-erfgoed, haar bestaan en uiteindelijk haar leven te redden. 


Waardering:


Twee verhaallijnen; 1912, de ondergang van de Titanic en 2012, 100 jaar later.

Adéle, overlevende van de Titanic, heeft een investeringsbedrijf van haar vader overgenomen en dit uitgebreid naar een goedlopend bedrijf.
Kelsey, haar achterkleindochter, is in 2012 medeeigenaar.
De overleden Adéle is een groot voorbeeld van Kelsey. Maar plotseling lijkt alles te schudden. Een onbekend famielid beweerd dat Adéle Adéle niet is. En wat heeft de dood van Gloria, één van de betrouwbaarste werknemers van het bedrijf hiermee te maken?
Kelsey is vastbeloten alles tot de grond toe uit te zoeken. Hierin krijgt ze hulp van haar ex-vriend.
Een spannende zoektocht wordt beschreven, afgewisseld met pasages uit het leven van Adéle en de ondergang van de Titanic. 

Een mooie mix van spanning en geschiedenis met een verrassend plot wat je tijdens het lezen zelf niet uitgedacht had.


Gegevens:


Uitgeverij: Het Zoeklicht
ISBN: 9789064511684
Aantal pagia's: 459
Prijs: € 20.95

Lees 1952 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.