Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 20 september 2010 09:21

Alexander, Tamera - De erfenis

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(20 stemmen)

Inhoud:

McKenna Ashford is vastbesloten om haar opstandige jongere broer onder controle te houden. Daarom neemt ze de uitnodiging van haar nicht aan om naar het westen te verhuizen en daar een nieuwe start te maken. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in Copper Creek, Colorado er heel anders uitziet dan ze verwacht had. Ze probeert een moeder te zijn voor Robert, een taak waarvoor ze eigenlijk nog te jong is. Zal de ‘ontijdige erfenis’ een oplossing kunnen bieden voor de vele problemen die op haar pad komen? Krijgt McKenna een nieuwe kans om haar vertrouwen in het leven terug te winnen?

U.S. Marshal Wyatt Caradon heeft zijn leven gewijd aan het opsporen van vluchtelingen, maar de jaren van spoorzoeken eisen hun tol. Als zijn pad dat van McKenna kruist, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden – en met de enige vrouw die hem een toekomst kan bieden.

Waardering:

Na de prachtige 3-delige Fountain Creek Kronieken, is nu het boek De erfenis verschenen.
Dit boek gaat over McKenna Ashford. Samen met haar jongere broertje maakt ze een lange reis om bij haar nicht te gaan wonen. Dit omdat ze door omstandigheden niet langer in hun huidige woonplaats kunnen bijven.
Aangekomen in Calorado loopt alles anders dat waarom McKenna had gerekend...
McKenna doet haar uiterste best haar hoofd boven water te houden maar het valt niet mee die verantwoordelijkheid alleen aan te gaan.
Dan is daar Marschl Wyatt Cardon. Telkens weer kruisen de wegen van McKenna en Wyatt elkaar en er bloeit iets moois op tussen hen. Maar dan moeten er wel heel snel beslissingen genomen worden om alles in goede banen te laten lopen...
Ook in dit boek waan je je weer in een wereld van lang geleden. Het verhaal is op een prettig leesbare manier geschreven, zodat je het moeilijk aan de kant kunt leggen.

Extra:

Uitgeverij: van Wijnen
ISBN:  9789051944013
BLZ: 352
Prijs: € 19.95

Lees 3703 keer Laatst aangepast op dinsdag, 14 mei 2013 17:14

2 reacties

 • Reactielink woensdag, 21 september 2011 00:30 Geplaatst door Marga

  Ook dit boek vond ik echt geweldig!!!
  Leest het in 1 adem uit, de romantiek in haar boeken, heerlijk om te lezen!

 • Reactielink dinsdag, 15 februari 2011 14:40 Geplaatst door carlien

  boeiend boek, mooi geschreven.
  niet voorspelbaar.
  ik vond het jammer dat het uit was!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.