Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 28 juli 2010 10:29

Alexander, Hannah - Vluchtplaats Hideaway

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Cheyenne Allison is een zeer bekwame Eerste Hulp-arts die een dierbare patiënt verliest. Ze vertrekt en komt terecht in Hideaway, een stadje in landelijk Missouri, waar ze bij een oud-collega logeert. Ze ontmoet daar Dane Gideon, de eigenaar van een ranch annex tehuis voor ontspoorde jongens. Cheyenne besluit Dane te helpen op de ranch. Dan komt Cheyenne tegen wil en dank terecht in een zaak rondom onrustbarende vernielingen in Hideaway. De verdachte van de vandalistische acties is een pupil van Dane. Als de dader Cheyenne als doelwit voor zijn acties heeft uitgekozen, moet blijken of Hideaway een echt veilige haven voor haar kan zijn.

Waardering:

Vluchtplaats Hideaway is een heerlijk verhaal waar je meteen helemaal inzit en wat je in één ruk uitleest!
Het verhaal wordt vanuit twee personen beschreven dit later in het boek bij elkaar komen.
Cheyenne moet er een poosje tussenuit nadat ze, als Eerste Hulp-arts haar zus verliest. Ze trekt naar Hideaway.
Dane Gideon is eigennaar van een ranch waar jongens met problemen wonen. Over één jongen in het bijzonder wordt meer geschreven.
Cheyenne kan haar medische kennis goed gebuiken in het wat afgelegen Hideaway. Daarnaast zijn er ook allerlei vervelende dingen die gebeuren en waarvan niemand weet wie de dader is.
Het boek is een leuke mix van spanning, romance en een stukje medische kennis (zoals we gewend zijn van Hannah Alexander) .

Lees 7880 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 17:26

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 15 september 2010 14:31 Geplaatst door Jolanda Bot

    Wat een leuk boek is dit! Je zit er meteen helemaal in en kunt je de prachtige omgeving van Hideaway helemaal voorstellen.
    Het boek is aan het einde wel spannend, maar verder niet echt.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.