×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 121 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 19 maart 2010 07:59

Alexander, Tamera - Onthouden

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(18 stemmen)

 

Fortune Kronieken - deel 3

Inhoud:

Oorlogsdreiging – en een laatste wens – sturen Véronique Girard van Frankrijk naar een verafgelegen en ongastvrij land. In het Colorado Territorium zoekt ze naar de man van wie ze al haar hele leven houdt – haar vader. Pierre Girard verliet Parijs om in Amerika zijn geluk te zoeken in de bonthandel. En hij beloofde plechtig dat hij zijn vrouw en dochter later zou laten overkomen. Maar er zijn inmiddels vijfentwintig jaar voorbijgegaan zonder dat hij zijn belofte is nagekomen. Met enkel de scherven van verbroken beloften gaat Véronique scheep op een gevaarlijke zoektocht naar een man die ze zich nauwelijks kan herinneren.

Nu hij zijn verdriet eindelijk verwerkt heeft, kan Jack Brennan verder met zijn leven. Nadat hij jaren als gids gezinnen naar het westen heeft geleid, werkt hij nu als bevrachter in de mijndorpen rondom Willow Springs. Maar hij rekent niet op een onverwachte reisgenoot op zijn reis door de bergen. Nog minder verwacht hij, dat de zoektocht van één vrouw zijn plannen volledig omgooit… en zijn leven.

Waardering:


De laatste wens van de moeder van Véronique, is dat ze haar vader gaat zoeken. Het laatste bericht van hem komt uit Willow Springs. Hierbij krijgt Veronique  hulp van Jack. Jack kennen we al uit eerdere delen in deze serie.
Het contact tussen Véronique en Jack is heerlijk om te lezen. De gesprekken zijn gevat en vermakelijk. Ook is het leuk om weer over andere bewoners van Willow Springs te lezen. Zoals Lilly, het dochtertje van de dominee, met wie Veronique vriendschap sluit. Of Larson, over wie het eerste deel in deze serie ging.
Wat ontzettend jammer dat het alweer het laatste deel van deze prachtige serie is!! Alle drie de boeken waren prachtig, maar dit deel vond ik toch wel het mooist!!

 

Lees 4049 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:48

3 reacties

 • Reactielink woensdag, 21 september 2011 00:27 Geplaatst door Marga

  Een geweldige serie! gewoon jammer als je bij de laatste bladzijde bent!

 • Reactielink donderdag, 29 april 2010 00:09 Geplaatst door Jolanda Bot

  Dit is het minst spannende en meest humoristische deel vind ik. Er komt ook heel wat romantiek om de hoek kijken.
  Het is een prettig boek om te lezen. De werkelijkheid van de mijnstadjes is goed beschreven.

 • Reactielink zondag, 04 april 2010 15:43 Geplaatst door Nicole

  Mee eens, echt haar mooiste boek tot nu toe. Verheug me op het boek wat in juni komt.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.