×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 65 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 16 maart 2010 07:36

Hunter, Denise - Hanna's bestemming

Beoordeel dit item
(11 stemmen)

 

New Heighs deel 1  

Inhoud:

Hanna Landin runt haar oma’s familiepension in de bergen. Ze doet haar werk vol enthousiasme, maar dat maakt het pension nog niet winstgevend. De concurrentie met het nabijgelegen luxueus ressort is moordend en Hanna’s zorgen stapelen zich op. 

Ze móét iets verzinnen om het pension te redden. Daarbij krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Micah Gallagher, een ervaren bergbeklimmer, biedt zijn diensten aan als excursieleider voor de pensiongasten. Juist omdat hij tot dan toe werkzaam was voor de concurrent, twijfelt Hanna. Wie is deze man? Kan ze hem wel vertrouwen? Tegelijkertijd is hij haar enige kans.
Hun samenwerking verloopt boven verwachting goed, totdat puzzelstukjes uit een diep weggestopt verleden op hun plaats vallen. En dan is de vraag: hoe ver gaat vergeving?Waardering:

Leuk om te lezen hoe Hanna samen met haar oma een pension runt. Hoe ze ook hun best doen om het winstgevend te maken.
Er ontstaat een leuk stukje romantiek in het verhaal als Micah de bergbeklimmer bij het pension komt werken. Micah en Hanna voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken.
Maar Micah heeft een verleden... en Hanna ook. Wat heeft dat met elkaar te maken? En kunnen ze ondanks dit wel samen verder?
'k Vond dit een heel goed boek. Had verwacht dat het een boek zou zijn met weinig diepgang (zoals meestal bij de RedRose serie) maar dat viel alles mee. Het boek leest lekker weg maar heeft hele goede elementen erin zitten.

Lees 2607 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:49

2 reacties

  • Reactielink maandag, 29 maart 2010 14:57 Geplaatst door A. noniem

    Geweldig boek, pakkend, mooi geschreven. Alleen geloof ik niet dat het in werkelijkheid zou kunnen gebeuren dat een meisje uiteindelijk met haar verkrachter trouwt. In dat opzicht beetje wonderlijk verhaal. Verhaal is verder super mooi!

  • Reactielink dinsdag, 16 maart 2010 08:41 Geplaatst door tamara78

    leuk en boeiend boek uit de redrose serie.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.