Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zondag, 12 juli 2009 20:15

Alexander, Hannah - Deja Vu

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(10 stemmen)


Inhoud:

Deja Vu is het vevolg op Second Opinion

Dokter Grant Sheldon krijgt door zijn verhuizing naar het rustige stadje Dogwood Springs niet wat hij hoopte. De eerste hulp afdeling van het ziekenhuis waar hij werkt is in beroering door het toenemende drugsgebruik in het stadje. Daarnaast moet hij zicht verdedigen in een rechtszaak tegen het ziekenhuis. Grant vraagt verpleegkundige Lauren McCaffrey op zijn 16 jarige tweeling te passen. Maar die hebben ook hun eigen problemen waar Lauren mee in verwikkeld raakt.

Waardering:

Dit boek heeft vanalles in zich; het leest fijn weg ter ontspanning, het is echt een roman maar er komt ook spanning in voor en het is medisch. Voor vele lerzers geschikt.
Er gebeurt veel in het boek; de relatie tussen Grant en Lauren verdiept zich, Grant wordt aangeklaagd, de tweeling Beau en Brooke steken hun neus in gevaarlijke zaken en nog veel meer...

 

Lees 4195 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 21:01
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.