Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 05 mei 2009 08:20

Chapman, G. en Palmer, C. - Herfstdagen

Beoordeel dit item
(3 stemmen)


De vier seizoenen - deel 3

Inhoud:

De herfst doet zijn intrede in Deepwater Cove, met een pracht aan herfstkleuren en -geuren. Het stadje verheugt zich op de feestelijkheden ter gelegenheid van Thanksgiving. Vijf vrouwen - Patsy, Brenda, Kim, Ashley en Esther - komen elke week bij elkaar in Patsy's kapsalon, om hun lief en leed te delen. Terwijl er voor één van hen romantiek in de lucht zit, pakken donkere wolken zich samen boven de ander... En hun vriend Cody krijgt verrassend nieuws, dat zijn leven voorgoed zal veranderen.Esther en Charlie zijn bijna vijftig jaar getrouwd. Hun relatie heeft hoogte- en dieptepunten gekend, maar over het algemeen zijn ze samen gelukkig. Nu breekt de herfst in hun relatie aan: een periode van onzekerheid en grote zorg... Esther begint vergeetachtig te worden en vreemde dingen te doen. Charlie moet met lede ogen aanzien hoe de vrouw van wie hij houdt, een ander mens wordt. Wat betekent dat voor hun relatie? Is hun huwelijk wel zo goed als het lijkt? En wat is er met Esther aan de hand?


Waardering:

Het derde boek over het lief en leed van de mensen in  Deepwater Cove. Het is, net als de andere boeken in deze serie, een boek wat lekker wegleest. Hoewel er niet veel diepgang inzit, lees je door. Het zijn ontspannende boeken.
De boeken gaan vooral over het huwelijk en de problemen die daarin overwonnen moeten worden. In dit boek gaat het vooral over het oudere echtpaar Exther en Charlie. Zij krijgen in hun relatie te maken met gezondheidsproblemen en demente van Esther.

Lees 2162 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 21:11
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.