Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 09 mei 2023 10:28

Hannon, Irene - Standjuweel

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Inhoud:

In Strandjuweel van Irene Hannon is Christi Reece wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt een oude bekende om hulp: Jack. Maar Jack wil niets te maken hebben met de vrouw die hem in het verleden heeft bedrogen. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd aan de kust van Oregon en daarin is geen plaats voor Christi, ook niet als ze vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp ook nodig heeft…

Waardering:

Met dit boek hebben we maar liefst het achtste deel van de serie ‘Hope Harbor’ in handen.
Jack heeft een thuis gevonden in het stadje Hope Harbor. Zijn eerste boek is pas verschenen en doet het goed, daarnaast heeft hij een baan als politieagent.
Zijn leven wordt verstoord als ineens zijn ex Christie voor zijn neus staat en hem vraagt om een lening. Ooit heeft ze zijn hart gebroken en dat is Jack nooit vergeten.
In dezelfde week krijgt Jack nog een schokkende boodschap die zijn leven voorgoed veranderd.
Hoewel Christie van plan was alleen naar Hope Harbor te komen om Jack om een gunst te vragen, ervaart ze er rust en vrede die ze lang niet heeft gevoeld. Als er dan én een huis én een baan op haar bad komen, besluit ze te blijven.
Het kan in het kleine stadje niet anders of Jack en Christie komen elkaar regelmatig tegen. Het blijkt dat de gevoelens die ze eens voor elkaar hadden niet uitgeblust zijn.
En Jack moet toegeven dat het verwende meisje van toen is veranderd.

Hoewel het een voorspelbaar en niet bijster origineel verhaal is, is het een aangenaam boek om te lezen. Zoals ook in de voorgaande delen, straalt het verhaal een soort rust uit.
Er gebeurd genoeg, er zijn ruzies die opgelost moeten worden, er zijn problemen en er is verdriet maar de gemoedelijkheid van het stadje doet iets.
Een echte feelgood-roman waarin liefhebbers hun hart weer kunnen ophalen!

Gegevens:

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN: 9789029733458
Aantal pagina's: 384
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: november 2022

Lees 54 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.