Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 12 november 2022 12:08

Wade, Becky – Kies voor mij

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Kies voor mij maakt deel uit van de serie Misty River. Andere delen van de serie zijn Blijf bij me en Geef me een kans.

Inhoud:


De artistieke Connor Bryant is al jarenlang verliefd op Shay Seaver, maar hij heeft er nooit echt werk van gemaakt, bang dat ze hem zou afwijzen.
Nu, zestien jaar later, is hij terug in Misty River, en alsof het zo moet zijn, heeft Shay momenteel geen vriend. Dit is zijn kans! Omdat zijn angst om afgewezen te worden nog niet is verdwenen, verzint hij een plan. Hij vraagt Shay of ze hem wil helpen zijn uiterlijk en datingstrategieën te verbeteren, in de hoop dat hij er zo achter komt hoe hij haar ideale man kan zijn.
Wat hij haar niet vertelt? Dat zij degene is met wie hij wil daten…

Waardering:


Connor Byant keert terug naar zijn geboortedorp om zijn moeder te helpen. Daar komt hij natuurlijk meteen Shay weer tegen, degene op wie hij nog steeds verliefd is. Hij durft haar niet mee uit te vragen, maar wil wel meer tijd met haar doorbrengen. Dus verzint hij een hulpvraag: help me om mijn datingskills te verbeteren. Zo gaat Shay steeds meer tijd met hem doorbrengen en begint ze zelf steeds meer verliefd te worden op Connor.
Zullen ze dan uiteindelijk bij elkaar komen of blijven ze vrienden?

Een leuke lichte novelle die bij uitstek in de tijd rond kerst gelezen kan worden. Het hoort in een serie, maar kan heel goed los gelezen worden. Door de kleine prijs is het ook een leuk cadeau.

Gegevens:


Uitgeverij De Parel
ISBN 9789493208650
Aantal blz 128
Prijs: € 8,95
Lees 137 keer Laatst aangepast op maandag, 14 november 2022 11:31
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.