Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 25 december 2021 10:46

Diverse auteurs- Buiten sneeuwt het

Geschreven door
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Inhoud:

‘Buiten sneeuwt het’ met bijdrages van o.a. Marlies Medema, Els Florijn en Frans Willem Verbaas is een indrukwekkende verhalenbundel over Kerst. Een buschauffeur die de weg kwijtraakt en een bijzondere ontdekking doet. Een vader die zoekraakt en op een onverwachte plek wordt gevonden. Een vrouw die op zoek gaat naar een leuke man voor bij het kerstdiner, maar de verdwaalde poes toch gezelliger vindt. De kerstverhalen in ‘Buiten sneeuwt het’ zitten vol verrassingen en zijn geschikt om te lezen bij kerstvieringen, of gewoon thuis als zinvol momentje voor jezelf.

  

Waardering:

Aan deze bundel hebben behoorlijk wat schrijvers meegewerkt. Er staan 21 verhalen en een gedicht in dit boek. Het zijn dan ook hele verschillende verhalen. Waar het ene verhaal lichtvoetig en grappig is, is het andere ernstiger en droeviger. Er zijn verhalen die over mensen gaan die alleen en eenzaam zijn en vooral met kerst een moeilijke tijd hebben. Maar ook in die verhalen zit een boodschap van hoop en liefde. Er zit niet altijd een duidelijke bijbelse boodschap in, maar wel een boodschap die de waarden en normen van het christendom uitstralen.

Het is een heel gevarieerd boek met voor elk wat wils!

Enkele auteurs die mee geschreven hebben zijn o.a.: Els Florijn, F.W. Verbaas, Lody v.d. Kamp, Marlies Medema, Corien Oranje en Rikkert Zuiderveld. 

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN
Aantal blz: 268
Prijs: € 18,99
Prijs e-book: € 6,99

 

Extra:

Inkijk exemplaar

 

Lees 355 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.