Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 12 juli 2018 21:45

Thomas, Sarah Loudin - De gave van een kind

Geschreven door
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Inhoud:

 
De gave van een kind’ van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw.
 
De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij de lieve, maar ietwat vreemde Mayfair, die een unieke gave heeft, en haar zus Margaret, die hem mateloos irriteert. Ondanks hun verschillen geven beide zussen Henry weer nieuwe moed voor de toekomst.
 
‘De gave van een kind’ is het vervolg op ‘Wachten op een wonder’, maar is ook te lezen als op zichzelf staande roman.
 

Waardering:

 
Margaret werkt bij Henry’s oma. Ze helpt haar in de huishouding. Haar moeder is daar erg op tegen, want die vindt dat onder haar stand. Maar Margaret heeft het erg naar haar zin en neemt vaak haar zusje Mayfair mee. Zij is nogal verlegen en heeft diabetes.
Gedurende het verhaal wordt duidelijk dat Mayfair een bepaalde gave lijkt te hebben, net als in het vorige boek bij een persoon het geval was.
 
Dan komt Henry op de boerderij van zijn oma wonen. Hij is erg van slag door de tragedie in zijn familie en dreigt het verkeerde pad op te raken. 
 
Margaret begint wat voor Henry te voelen, maar ziet hij haar wel staan?
 
De hoofdpersonen uit het boek “Wachten op een wonder” komen ook in dit boek voor, maar dan een generatie verder. Dit boek kan dus los gelezen orden, maar als je het eerste deel nog wilt lezen kan het beter andersom.
 
Een boeiende christelijke  roman over een onbekend onderwerp. De avonturen van Henry maken het af en toe spannend.
 

Gegevens:

 
Uitgeverij Kok
ISBN 9789029726221
Aantal blz: 315
Prijs: € 19,99
Prijs ebook: € 9,99
 

Extra:

 
Lees 1249 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.