Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 17 januari 2009 21:30

Alexander, Hannah - A - Blind vertrouwen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Eerste deel van een serie. Hierna volgen 'Vurige eed' en 'Stil pleidooi'.

Blind vertrouwenInhoud:

Voor dr. Lucas Bower is arts-zijn meer dan een beroep. Hij ziet het als zijn haast heilige taak om elke patiënt – of het nu om een hartpatiënt, een weduwe met suïcidale neigingen of een onzekere man et overgewicht gaat – het beste te bieden wat hij heeft.
Maar dan komt Tedi in zijn leven. Een tienjarig patiëntje dat steeds meer te lijden heeft als gevolg van zijn vaders alcoholisme. Lucas is bereid voor zijn jonge patiënt door het vuur te gaan, maar hoever al zijn hart hem voeren? Waar ligt de grens? Wat als zijn baan op het spel komt te staan? Is Lucas sterker dan de machten die hem tot het uiterste lijken te drijven?

Waardering:

Een mooi spannend medisch boek. Het boek is niet constant spannend, maar wel meeslepend.
Het zit Lucas niet mee in het leven, toch blijft hij geloven in God. Mooi om dat te lezen.
Ook hoe hij God betrekt in zijn werk.

Extra info:

Hannah Alexander is het pseudoniem van het schrijverskoppel Cheryl en Mel Hodde. Cheryl deed bij het schrijven van haar dertiende roman een beroep op de medische kennis van Mel, arts op de spoedeisende hulp. Anderhalf jaar later trouwden ze en sindsdien schrijven ze samen romans waarin medische expertise wordt gecombineerd met een meeslepende schrijfstijl.

Lees 5049 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.