Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 20 januari 2012 14:20

Alexander, Tamera - Diep in mijn hart

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(21 stemmen)

Timber Ridge - deel 3

Inhoud:

Vastbesloten om de droom van haar overleden man te vervullen, worstelt Rachel Boyd om haar ranch draaiende te houden, samen met haar twee jonge zonen. Maar op sommige dagen lijkt het of al haar inspanningen worden gesaboteerd. Wanneer ze geconfronteerd wordt met een schade die ze niet meer op kan vangen, is Rachel genoodzaakt om Rand Brookston in vertrouwen te nemen, de enige man in Timber Ridge die ze wil vermijden. En niet ten onrechte. Hij is dokter, net als haar vader was. Daarom denkt ze wel te weten wat voor man hij is...  

Waardering:

In de eerdere delen van deze serie maakte we al kennis met Rachel Boyd. Rachel runt de boerderij en staat alleen voor de opvoeding van haar twee zoontjes. Dat valt haar niet mee!
Rand Brookston, de arts van het dorp, heeft een oogje op Rachel, maar Rachel durft geen relatie aan te gaan. Ze is bang het verlies van een echtgenoot nogmaals mee te moeten maken.
Wanneer Rand en Rachel samenwerken groeien ze dichter naar elkaar toe.
Het boek begint met een stukje uit het verleden van Rand. Hij heeft iets vreselijk angstaanjagends meegemaakt en de gevolgen daarvan draagt hij met zich mee.
Een mooie historische roman. We lezen in dit boek ook over Daniël, Elisabeth, James en Molly, de hoofdpersonen uit de voorgaande boeken.

Gegevens:

UItgeverij: van Wijnen
ISBN: 9789051944051
Aantal pagina's: 464
Prijs: € 19,95

Lees 3732 keer Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2013 22:08

1 Reactie

 • Reactielink woensdag, 25 januari 2012 00:13 Geplaatst door Jolanda Bot

  Een heerlijke historische roman!
  Zoals we gewend zijn van Tamera Alexander draait het in dit boek ook weer grotendeels om de liefde tussen twee personen.
  Worstelingen met traumatische ervaringen in het verleden worden goed beschreven. Vooral het begin vond ik sterk.
  Het is leuk om wat meer te lezen over het werk van dokters in die tijd.
  Ik vond het niet zo realistisch dat Kurt aan het einde door heeft waarom hij zich op zijn manier gedraagt. Ik geloof niet dat kinderen hun daden zo direct aan hun gedachten linken, alhoewel zijn gedrag zeker door zijn gedachten kunnen komen.
  Verder een heerlijk boek om te lezen!!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.