Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 28 oktober 2011 08:27

Brunstetter, Wanda - Kelly

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

 

Inhoud:

Pennsylvania, 1891. Kelly McGregor woont al haar hele leven aan het Lehighkanaal. Maar haar omstandigheden zijn lang niet zo mooi als haar omgeving. Zal ze ooit haar droom kunnen verwezenlijken? Dagelijks drijft Kelly ezels langs het kanaal die trekschuiten vol kolen de stad in brengen. Naast dat loodzware werk gaat ze thuis ook nog gebukt onder het liefdeloze huwelijk van haar ouders. In stilte koestert ze de wens een eigen galerie te openen. Maar daar lijkt een wonder voor nodig.

Waardering:

Het leven van Kelly is zwaar en lijkt uitzichtloos. Ze moet iedere dag zwaar werk doen en er blijft weinig tijd over voor haarzelf.
Kelly vindt het heerlijk om te tekenen en droomt ervan om daar verder mee te kunnen.
Dan laat de winkelier van het dorp zijn oog op Kelly vallen en komt er voor Kelly toch een mogelijkheid om aan haar saaie leventje te ontsnappen.
Geen bijzonder verhaal, er gebeurd vrij weinig in. Al in het eerste hoofdstuk weet je dat Kelly met de winkelier zal trouwen. Weinig verrassends dus, maar wel een leuk boekje om zo tussendoor te lezen ter ontspanning.

Gegevens:

Uitgeverij: De Groot Goudriaan
ISBN: 9789088652103
Aantal pagina's: 320
Prijs: € 15.00

Lees 1880 keer Laatst aangepast op donderdag, 31 januari 2013 08:20
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.