Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 19:55

Heitzmann, Kristen - E - Vergeetboek

Geschreven door
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

Vergeetboek is het vervolg op Geheimtaal    

Inhoud:

Vergeetboek In een oude villa in Sonoma ontrafelde Lance Michelli geheimen die hij niet voor zijn familie verborgen wil houden. Samen met zijn geliefde, Rese Barret, reist hij nu af naar The Bronx (New York) om zijn grootmoeder in te lichten. Zij weigert echter naar hem te luisteren. Zou ze de gebeurtenissen van die duistere nacht, lang geleden, echt vergeten zijn? Of sluit ze zich er bewust voor af?
Lance zoekt verder, naar nieuwe antwoorden. Hij ontdekt dat het verleden het heden meer kan beïnvloeden dan een mens lief is. Om zich los te kunnen maken van zijn verleden, moet Lance alles opgeven. Zelfs zijn relatie met Rese …

Waardering:

Prachtig hoe intens Lance zich aan God overgeeft. Hij gaat er lichamelijk bijna aan onderdoor, maar hij gaat door. Helaas doet hij daar Rese veel pijn mee.
In deze roman is er meer aandacht voor Lance. Maar dat stoort niet, want het is een meeslepend verhaal.
 

Lees 1969 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.