Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 23 november 2010 15:02

Wiseman, Beth - Terug naar huis

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

 

Dochters van de belofte - deel 1

Inhoud:

Elke roman uit de serie: Dochters van de belofte focust op een vrouw die terugkeert naar de Amish gemeenschap waar ze de diepere betekenis ontdekt van de woorden geloof, hoop en liefde ...
Een zoektocht naar echte vrede in Lancaster County is allesbehalve eenvoudig voor een vrouw die op de vlucht is voor het leven ... en voor zichzelf.
Lillian Miller is op de glooiende vlakten van Lancaster County op zoek naar het huis van haar grootouders ... en naar nog zoveel meer. Na jaren van negeren en beschimpen, keert ze terug naar de eenvoudige levenswijze van de Amish om vooral zichzelf te hervinden.
Terwijl ze probeert haar vorige leven achter zich te laten, raakt ze bevriend met een jongen die op de boerderij van haar grootouders werkt en met zijn aantrekkelijke vader, de weduwnaar Samuel Stoltzfus. Ondanks dat Lillian haar gevoelens voor Samuel tracht te onderdrukken - en hij voor haar - verdiept de relatie zich. Zal Lillian échte vrede en rust vinden bij de Amish, of zal ze terugkeren naar haar eerdere leven?

Waardering:

Lillian Miller besluit haar grootouders in Lancaster County op te gaan zoeken. Ze verlangt naar wat rust en hoop het bij hen te vinden. Bij haar grootouders ontmoet ze Samuël en zijn zoon David. Lillian voelt zicht tot hem aangetrokken maar een Amisch man mag niet met een niet-Amish vrouw trouwen.
Lillian moet een keuze maken...
Geen saai maar een fijn leesboek over de Amish wat naar meer smaakt! Terug naar huis is het eerste deel van een 5-delige serie.Gegevens:

Uitgeverij: Het Zoeklicht
ISBN:  9789064511257
Aantal pagina's: 303
Prijs: € 19.95

Boektrailer:

Lees 1998 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 20:58
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.