Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 13 april 2010 07:32

Hunter, Denise - C - Paula's geheim

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

New Heighs - deel 3

Inhoud:

Een verwisseling van een kind is de aanleiding voor de felbegeerde baan die Paula Landin wordt aangeboden. Het verhaal van wanhopige keuzes en de gevolgen daarvan. Over vergeving en pijn en de moed om door te gaan. 

Paula Landin-Cohen werkt als journaliste in Jackson Hole. Wanneer ze een exclusief verhaal publiceert over een verwisseling van een kind en aan het licht brengt wat er indertijd met de baby van het echtpaar is gebeurd, wordt dat landelijk nieuws. Dit verhaal brengt haar een aanbod voor een droombaan: ze kan tv-reporter in Chicago worden!
Tegelijkertijd heeft ze te maken met een huwelijkscrisis, een jaloerse collega die op dezelfde baan uit is en haar verleden, dat haar blijft achtervolgen…

Waardering:

Net zoals de twee voorgaande boeken in deze serie is ook dit boek heerljik om te lezen! In dit derde verhaal speelt Paula de hoofdrol. Paula zit midden in een huwelijkscrisis en doet er alles aan om een baan als nieuwslezer te krijgen.
Haar hulp wordt gevraagd door een echtpaar van wie een kind verwisseld is. Paula ontdekt schokkende dingen tijdens deze zoektocht die betrekking hebben op haarzelf. De situatie lijkt hopeloos maar er is altijd een kans op uitkomst!

Lees 2148 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 17:17

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 03 oktober 2012 18:36 Geplaatst door Lezeres

    Een boek over moeilijke keuzes, geheimen en vergeving. Het leest prettig en het is een mooi verhaal.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.