Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 15 december 2009 21:30

Blackstock, Terri - Slotakkoord

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)


Inhoud:

Een jonge vrouw, gekleed als een echte bohemienne, ligt levenloos op de grond naast Parkers bureau. Ze draagt een lange wijduitlopende rok – lavendelkleurig, de kleur van rust – en camelkleurige laarzen. Ze ligt op haar rug, haar lange golvende blonde haren besmeurd met bloed…

De getalenteerde singer-songwriter Parker James probeert door te breken in de christelijk muziekwereld. Ze ontdekt dat de concurrentie groot is en de onderlinge strijd grimmig kan zijn – zelfs moordend. Als haar bureau in de ontvangstruimte van een opnamestudio verandert in de plek van een misdrijf, wordt Parker wordt meegezogen in een mysterie waarin niets is wat het lijkt. In haar zoektocht naar de waarheid, zet ze haar eigen leven op het spel. Ze ontdekt corruptiepraktijken in de bovenste lagen van de industrie en wordt lastiggevallen door een gevaarlijke stalker. Als de situatie dreigt te escaleren, begint Parker te twijfelen aan haar dromen, haar toekomst en zelfs haar geloof...

Waardering:

Weer een heerlijk boek van Blackstock! Het verhaal speelt zich af in de muziekwereld. Persoonlijk vind ik dat niet erg interessant maar dat neemt niet weg dat het verhaal leuk in elkaar zat.
Aan het eind ben je verrast wie de dader is, dat maakt het leuk!
Lees 5399 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 20:01
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.