Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 13 juli 2009 16:15

Brunstetter, Wanda -e- De beproeving

Geschreven door
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Serie Holmes County, deel 2. Hiervoor kwam het boek Het geheim, hierna volgt Het keerpunt

Inhoud:

Ruth Hostettler, de jongere zus van Grace uit het eerste deel in deze serie, Het geheim, heeft haar relatie met de in moeilijkheden geraakte Luke verbroken. Als Martin Gingerich haar het hof maakt, beschouwt Ruth hem al snel als de man van haar dromen. Beiden willen graag snel trouwen, maar iets lijkt hun plannen in de weg te staan…

Aan de aanvallen op de familie Hostettler is nog steeds geen eind gekomen. Ze lijken zelfs heviger te worden. Iemand heeft het op deze Amish familie gemunt en neemt geen halve maatregelen. Is het de Englische ex-vriend van Grace of misschien toch Luke? Als er een tragisch ongeluk plaatsvindt, vraagt Ruth zich af of haar leven nog wel zin heeft. En waar is God in dit alles?

Waardering:

Mooi boek waarin veel emotionele dingen gebeuren. Dingen die bij het leven horen.
Het viel me op dat dat de boeken van Wanda Brunstetter ook vooral over het leven van de Amish gaan en niet zozeer over de regels van de Amish.
Het boek blijft spannend door de aanvallen die nog steeds elke keer worden gepleegd tegen de familie Hostettler.

Gegevens:

Uitgeverij De Groot Goudriaan
368 blz

Lees 3084 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 22:11
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.