Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 01 januari 2009 21:02

Austin, Lynn - Eindelijk thuis

Geschreven door
Beoordeel dit item
(11 stemmen)

Inhoud:

eindelijk thuisZweden, 1897. Na de dood van hun ouders is voor Elin, Kirsten en Sofia het leven op de boerderij veranderd in een nachtmerrie. Elin voelt de verantwoordelijkheid voor haar zusjes als een last op haar schouders drukken. Als de situatie onhoudbaar wordt, zet ze
alles op alles voor een beter leven – al moeten ze daarvoor samen het land verlaten.

Zodra zich de kans voordoet om Zweden te verruilen voor Amerika, storten de drie zich in het avontuur. De tienermeisjes ondergaan een lange, zware reis die hun leven voorgoed verandert. Maar met de dromen voor de toekomst is het verdriet van vroeger niet zomaar voorbij. De straten in het nieuwe thuisland zijn allesbehalve van goud, en daar aangekomen blijkt hun reis eigenlijk nog maar net begonnen…

De drie zussen hebben elk hun eigen geheimen, hun eigen idealen. Al gauw leren ze dat niemand het verleden achter zich kan laten alleen door van omgeving te veranderen. Ieder van hen zal een moeilijke reis naar binnen moeten maken, als ze haar bestemming
wil vinden. Wanneer zullen ze werkelijk weer thuis zijn?

Waardering: 

Mooie roman!
De drie zussen leren dat ze hun problemen niet voor hen zelf moeten houden maar er mee naar God moeten gaan. Dit is niet makkelijk en zo wordt het ook beschreven in het boek.
 

Lees 2647 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

3 reacties

  • Reactielink zaterdag, 27 juni 2009 17:39 Geplaatst door Elienne

    Ja.. ik vond het ook een tegenvaller.. niet echt spannend geschreven eigelijk. Wel mooi boek hoor, maar had dit boek anders van Lynn Austin verwacht..

  • Reactielink donderdag, 05 februari 2009 23:49 Geplaatst door Anne Dekker

    Na 'De boomgaard' vond ik dit eerlijk gezegd een tegenvaller. De zussen doen alledrie nogal dramatisch, ik had het op een gegeven moment wel gezien met ze. Maar als je echt van romans houdt zul je je daar waarschijnlijk minder aan ergeren.

  • Reactielink donderdag, 08 januari 2009 17:06 Geplaatst door Marijke

    'k Heb dit boek met veel plezier gelezen. Echt een fijne 'Lynn-Austin-Roman'. 'k Zou graag nog eens horen hoe het verder gaat met de drie zussen!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.