Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 06 juli 2009 11:27

Brunstetter, Wanda - Blij van hart

Geschreven door Tamara Adegeest
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

De bruiden van Lancaster Country, deel 1

Inhoud:

Nadat haar jeugdvriend met een ander Amish meisje is getrouwd, blijft Miriam verbitterd achter. Tijdens haar verboden vriendschap met de Englische journalist Nick bloeit ze weer op. Zegt ze de gemeenschap vaarwel om bij hem vertroosting te vinden, of kiest ze toch voor de Amish weduwnaar Amos?

Waardering:

Weer een prachtige roman over de Amish. Dit verhaal gaat over het leven van Miriam. Mooi omschreven hoe depressief en verdrietig ze was naar een mooi einde. De titel is heel toepasselijk, want later is ze blij van hart.
Leuk boek om te lezen, heerlijk om bij te ontspannen. Geen echte levensles, maar zeker de moeite waard om te lezen als je van boeken houdt die over de Amish gaan.

Gegevens:

Uitgeverij De Groot Goudriaan
272 blz.
Lees 2223 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 22:12

1 Reactie

  • Reactielink vrijdag, 17 september 2010 11:41 Geplaatst door Marijke

    'k Vind het een behoorlijk kleurloos boek. Op de eerste bladzijde weet je al hoe het afloopt en tussendoor zijn er eigenlijk ook geen verrassingen te lezen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.