Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 05 januari 2009 01:00

Hinck, Sharon - De nieuwe Becky Miller

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Inhoud:

De neiuwe Becky MillerWie het eerste boek over Becky Miller gelezen heeft, moet dit boek zeker ook lezen.  Het boek is apart te lezen, maar ik vond het leuker om het eerste boek eerste gelezen te hebben.
In dit boek kopen Becky en Steve een boerderij, omdat hun huisje wel een beetje klein wordt. Helaas is er veel achterstallig onderhoud en dat betekent dat Steve veel  moet klussen de eerste maanden.
Het komt goed uit dat ze een groter huis hebben, want Steves moeder krijgt gezondheidsproblemen. Ze komt een poosje logeren. Dat is niet makkelijk voor Becky, want haar schoonmoeder heeft overal comnmentaar op. Ze toont ook weinig genegenheid.
Door al het klussen en de komst van Steves moeder loopt de spanning tussen Steve en Becky op. Becky voelt dat Steve zich terugtrekt en koel is tegen haar. Daar heeft ze het erg moeilijk mee.
Ook voor zijn kinderen doet Steve weinig meer, en de oudste zoon Dylan krijgt problemen op school.
Gelukkig komt Harry Steve helpen met klussen. Hij geeft Dylan een gereedschapskist om Steve te helpen. Dit verbetert hun band.
Ondertussen werkt Becky veel meer dan de 15 uur waar ze voor betaald wordt in de nieuwe kerk. Haar collega stelt voor om er een fulltime-baan van te maken, maar dat kan Becky helemaal niet aan. Ze rent nu al van hot naar her. Haar vriendin Dori adviseert haar om vaker nee te zeggen. Becky worstelt daarmee omdat het werk voor God is. Ze leert dat ze het toch moet doen, want haar gezin is ook belangrijk.
Ze verwaarloost door al de drukte haar oefeningen voor haar been (in het eerste boek kreeg ze een ongeluk dat haar been verbrijzelde). Daar krijgt ze dan ook problemen mee.
Juist als ze Steve naar het ziekenhuis rijdt omdat hij van het dak af is gevallen toen hij sneeuw eraf wilde halen, begeeft haar knie het. Ze moet een paar weken in een rolstoel zitten.

Waardering:

Een leuk boek met ook genoeg serieuze kanten. Makkelijk te lezen, heerlijk om ’s avonds in bed te lezen.

Dit is een Redrose roman
redrose

Lees 1975 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.