Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 06 maart 2009 14:50

Arnold, Francena - Niet mijn wil

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(3 stemmen)


Inhoud:

Voor Eleanor ligt de toekomst open. Ze is de erfgename van een groot vermogen en ze kan zich helemaal wijden aan haar studie. Maar haar geheime liefde voor Chad brengt haar erfenis en toekomstdroom in gevaar. Eleanor staat voor de moeilijke keuze: haar eigen wil te volgen, of haar leven te onderwerpen aan de leiding van Christus. Welke weg zal ze gaan? En tegen welke prijs?

Waardering:

De tante van Eleanor heeft in haar testament laten zetten, dat Eleanor alleen haar geld krijgt, wanneer ze op haaf 25e ongehuwd is.
Voor Eleanor geen probleem, tot ze Chad ontmoet...
Het persoonlijk geloof van Eleanor speelt een vrij grote rol in het boek.

Lees 3407 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 14:50

3 reacties

 • Reactielink zondag, 04 december 2011 20:50 Geplaatst door Margriet

  een boek dat ik iedereen zou aanraden, er zit zo veel in om over na te denken,met mensen voor wie het geloof er echt toe doet. jammer dat de omslag er een beetje oubollig uitziet, niet echt aantrekkelijk voor een boek dat zo de moeite waard is.

 • Reactielink woensdag, 02 november 2011 13:50 Geplaatst door Reviewer

  Dit boek geeft zo mooi weer dat God boven aan ons leven staat, en dat we keuzes niet om HEM heen kunnen maken! Ik kon nooit een boek kiezen wat ik het mooiste vond maar vanaf nu is dat Niet mijn wil!

  Jammer dat ze niet meer boeken heeft!

 • Reactielink woensdag, 24 juni 2009 01:11 Geplaatst door Elienne

  Heel mooi boek.....

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.