Warning: Attempt to read property "alias" on null in /home/christelijk/public_html/components/com_k2/router.php on line 283
Musser, Elizabeth – Schuilplaats
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 03 maart 2009 22:11

Musser, Elizabeth – Schuilplaats

Geschreven door
Beoordeel dit item
(13 stemmen)

Schuilplaats is het vervolg op Het huis op de heuvel.

Inhoud:

De twintigjarige Ellie Bartholomew voelt zich het buitenbeentje in haar familie. Haar ogenschijnlijk perfecte ouders, Mary Swan en Robbie, zijn succesvol en gelukkig. Haar beide zussen zijn gehoorzaam in hun voetstappen getreden.
Maar Ellie is de rebel, in zichzelf gekeerd en onzeker. Ze heeft te veel meegemaakt om te kunnen geloven in de liefhebbende God van haar ouders. Sinds haar jeugd wordt haar gezicht ontsierd door een litteken - het gevolg van een ongeluk dat Ellie haar moeder nooit heeft kunnen vergeven.

Mary Swan - net hersteld van borstkanker - vraagt Ellie mee te gaan naar Europa. Ze wil graag een plaats in Schotland bezoeken die 'de Schuilplaats' heet. Met tegenzin stemt Ellie toe. Als Mary Swan echter te ziek wordt om te kunnen reizen keert Ellie terug naar haar ouderlijk huis om voor haar moeder te zorgen. Voor het eerst ontstaat een voorzichtige band tussen moeder en dochter en beseft Ellie dat ook haar ouders littekens dragen - en dat zij en haar moeder helemaal niet zo verschillend zijn als ze altijd heeft gedacht.

Waardering:

In dit boek zien we de tiener Mary Swan uit het boek Het huis op de heuvel terug als moeder.
Ook in dit boek worden de personen weer heel goed beschreven. Er komen heel wat emoties in naar boven.
Het is een boeiend boek, met een prachtig verhaal.
Lees 8146 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 12:44
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.