Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 19 februari 2009 17:22

Karon, Jan - B - Er brandt nog licht

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Deel 2. Hiervoor kwam “Thuis in Mitford”. Hierna volgt “De groene heuvels”.

Er brandt nog lichtInhoud:

De predikant van het dorpje Mitford, Father Tim, begint het aardig benauwd te krijgen. Hij kan het niet langer ontkennen: hij is verliefd op zijn buurvrouw Cynthia Coppersmith. Maar het pad van de liefde gaat niet over rozen - Father Tim moet heel wat hobbels nemen. Ondertussen achtervolgt een rijke weduwe hem meedogenloos met stoofschotels en uitnodigingen. Een mysterieuze nicht uit Ierland neemt, geheel onaangekondigd, haar intrek in de pastorie. Het barre winterweer houdt Cynthia lange tijd ver weg van huis. En het lieflijke leven in Mitford wordt bedreigd door moderne, stadse plannen...

Waardering:

In dit boek gaan de alledaagse belevenissen van dominee Tim weer verder. Het is komisch om te zien hoe slecht hij met romantiek om kan gaan.
Zijn buurvrouw is een apart typetje. Heel enthousiast en dat zorgt voor leuke situaties.
Leuk om te lezen.
Lees 1839 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.